lieverbeter.nl
ALLES over Bachbloesems

Zorg goed voor jezelf in Corona-tijd

In tijden van Corona is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Te zorgen voor een goede conditie en een goede weerstand. 
Hoe doe je dat? 
 
Zorg ervoor dat je voldoende slaapt. Zet 's nachts je WiFi uit. Neem je draadloze telefoon niet mee naar je slaapkamer, of als het niet anders kan, zorg dan dat hij minstens 2 meter bij je vandaan ligt. En in vliegtuigstand. 
 
Eet regelmatig en eet gezond. Zorg voor voldoende vitamine C. 
 
Zorg voor voldoende zuurstof. Dagelijks even naar buiten, liefst in een bos. 
 
Heb je een luchtreiniger met ionisator? Gebruik hem. 
 
 

Heb geen angst

Voorzichtigheid is goed, dus blijf voorzichtig, maar de hele situatie en de berichtgeving zorgen bij veel mensen voor een onnodige angst. Angst is niet alleen een slechte raadgever, het haalt ook je weerstand onderuit. Terwijl je die weerstand juist nu nodig hebt. 
 
Zoek je een Bachbloesem om van angst en andere Corona-gerelateerde emoties af te komen? Kijk dan op de site van mijn praktijk
 
De Bachbloesem Mimulus (maskerbloem) is bedoeld om van die angst af te komen. Neem even de tijd om rustig naar onderstaande foto te kijken en laat het beeld van Mimulus op je inwerken. 
De druppel van Hebreeuwse letters is bedoeld om deze Mimulus te projecteren op iedere mens in alle fasen van ontwikkeling. Voor wie dat onnodig of lastig vindt heb ik ook een foto van alleen de Mimulus toegevoegd. 
 
Ten slotte volgen twee foto's van de Mimulus moedertinctuur in wording. Dat was op 30 mei 2020. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ξ MENU