lieverbeter.nl
ALLES over Bachbloesems
< Index >
 
N.B. Onder de knop 'kies bron' hierboven staan nog meer beschrijvingen van Cerato door Julian Barnard en Mechthild Scheffer.

Bachbloesem Cerato

Bachbloesem Cerato ...is de remedie voor mensen die geen vertrouwen hebben in hun oordeel. Als het nodig is om een keuze te maken kunnen ze zonder al te veel problemen een beslissing nemen - iets wat hen duidelijk onderscheidt van mensen in een Scleranthus toestand.
 
De problemen komen nadat de beslissing is genomen. Twijfels kruipen binnen en ze weten niet langer zeker dat de beslissing die ze genomen hebben de juiste is. Ze gaan aan anderen om hen heen vragen om hun mening en advies, en uiteindelijk raken ze in de war, of doen ze iets waarvan ze in hun hart weten dat het niet goed is.
 
Cerato helpt ons om meer vertrouwen te hebben in ons oordeel, zodat we kunnen luisteren naar onze innerlijke stem en vertrouwen hebben in onze intuïtie.
 


De beschrijving van Dr. Bach

Dr. Edward Bach

Diegenen die onvoldoende vertrouwen in zichzelf hebben om hun eigen beslissingen te kunnen nemen. Ze zoeken voortdurend advies van anderen en worden dikwijls misleid.

- De twaalf genezers en andere remedies


 
 

"Ze zoeken voortdurend advies van anderen, en worden vaak misleid"

- Dr. Edward Bach, 1936

Meer beschrijvingen van Cerato door: Mechthild Scheffer     / Julian Barnard     / Edward Bach 
 

Ξ MENU