lieverbeter.nl
ALLES over Bachbloesems
< Index >
 
N.B. Onder de knop 'kies bron' hierboven staan nog meer beschrijvingen van Star of Bethlehem door Julian Barnard en Mechthild Scheffer.

Bachbloesem Star of Bethlehem

Bachbloesem Star of Bethlehem ...is een van de remedies van de oorspronkelijke crisis formule. Het is de remedie voor de nawerking van een schok, zoals die kan worden veroorzaakt door onverwacht slecht nieuws of door enige onverwachte en onwelkome gebeurtenis.
 
Het kan net zo goed gebruikt worden voor de gevolgen van een schok die vele jaren geleden plaatsvond, zelfs in de heel vroege kinderjaren.
 
Dit is ook de remedie voor dat gevoel van leegte en verlies wanneer een geliefd persoon overlijdt of verhuist. Star of Bethlehem is een troostende remedie die je in die omstandigheden kunt nemen.
 


De beschrijving van Dr. Bach

Dr. Edward Bach

Voor degenen die in grote nood zijn, onder omstandigheden die voor enige tijd heel ongelukkig maken. De schok van ernstig nieuws, het verlies van een dierbare, de angst na een ongeval, en dat soort dingen. Degenen die een tijdje weigeren om getroost te worden kunnen met deze remedie worden opgebeurd.

- De twaalf genezers en andere remedies


 
 

"Voor degenen die een tijdje weigeren om getroost te worden brengt deze remedie verlichting."

- Dr. Edward Bach, 1936

Meer beschrijvingen van Star of Bethlehem door: Mechthild Scheffer     / Julian Barnard     / Edward Bach 
 

Ξ MENU