lieverbeter.nl
ALLES over Bachbloesems
< Index >
 
N.B. Onder de knop 'kies bron' hierboven staan nog meer beschrijvingen van Water Violet door Julian Barnard en Mechthild Scheffer.

Bachbloesem Water Violet

Bachbloesem Water Violet ...is de remedie voor die getalenteerde, bekwame mensen die door hun onafhankelijkheid en zelfvertrouwen soms trots en minachtend overkomen.
 
Echte Water Violet mensen neigen ertoe oprecht, rustig en waardig te zijn. Ze zijn het liefst in hun eigen gezelschap of dat van een paar goede vrienden.
 
We hebben de remedie nodig wanneer onze natuurlijke gereserveerdheid een barrière opgeworpen heeft tussen ons en anderen, waardoor we alleen blijven en niet in staat zijn om contact te maken met degenen om ons heen. Water Violet helpt ons om weer in balans te komen, zodat we meer betrokken kunnen worden bij de mensheid.
 


De beschrijving van Dr. Bach

Dr. Edward Bach

Voor degenen die in gezondheid of in ziekte graag alleen zijn. Heel rustige mensen, die geluidloos rondlopen, weinig spreken, en dan nog zachtjes. Heel onafhankelijk, bekwaam en vol zelfvertrouwen. Bijna vrij van de mening van anderen. Ze zijn gereserveerd, laten mensen met rust en gaan hun eigen gang. Vaak slim en getalenteerd. Hun rust en kalmte is een zegen voor de mensen om hen heen.

- De twaalf genezers en andere remedies


 
 

"Water Violet ... wist de goede weg, maar was een beetje trots"

- Dr. Edward Bach, 1934

Meer beschrijvingen van Water Violet door: Mechthild Scheffer     / Julian Barnard     / Edward Bach 
 

Ξ MENU