lieverbeter.nl
ALLES over Bachbloesems

Inleiding bij het verhaal van de kleine Engel Abigail

Een boodschap van Aartsengel Michaël, gechanneld door Carolyn Ann O'Riley

Liefhebbende Groeten en Spirituele Knuffels van de Schepper, Mijn Mooie Wezens van Licht.

We zijn weer terug om je te vertellen hoeveel er van je gehouden wordt, hoewel de aardse taal zo beperkend is.

Er is weer veel negatief nieuws, maar gedenk, Mijn Geliefden, dat je niet dit lichaam bent dat zich op het stoffelijk vlak bevindt. Je echte Spirituele Wezen is nog steeds waar hij altijd al was. Jullie zijn alleen bezig met een geïncarneerd dagje uit (EngelenHumor). Jullie hebben dit materiële voertuig gemaakt voor dit avontuur, en proberen het alleen maar even te passen. Jullie Spirituele Wezen is in al zijn perfectie bij de Schepper, waar het altijd al was.

Grappig dat zo velen denken dat ze gescheiden zijn van de Schepper. De sluier die jullie herinnering versluiert kan je op die manier voor de gek houden. Daarom is het zo belangrijk om je te verbinden met je Engelen en Gidsen en je Innerlijke Zelf. Voor velen begint de sluier dunner te worden en op te lossen.

De doelgerichte en spirituele reis terug in het Zelf (De Ene) is het belangrijkste geschenk dat je jezelf ooit kunt geven. Het EngelenRijk hoort alle redenen waarom mensen denken dat ze niet kunnen mediteren, maar het grotere plaatje doemt voor ons op: het vertelt het verhaal van jullie eigen zelf-sabotage. Het is alleen maar een weerspiegeling van de zelfvernietigende ontkenning van het feit dat jullie briljant zijn, Mijn Mooie Wezens van Licht. We houden toch van jullie, en geven je nog maar eens een duwtje om de reis te beginnen, als je de reis nog niet bent gestart.


Hier is een verhaal van een heel klein Engeltje Abigail, om je te helpen jezelf beter te begrijpen. Misschien maakt het wel jouw herinnering wakker.
(Klik hier voor het verhaal van de Engel Abigail) 
 
Ξ MENU