lieverbeter.nl
ALLES over Bachbloesems

Stel je voor:

Je voelt je even niet zo lekker, en functioneert niet zo goed als anders. Plotseling staat er iemand naast je die zegt: "Hou er maar mee op, want je kunt het blijkbaar niet. Hier heb ik iemand die het van je komt overnemen. Het maakt me eigenlijk ook niets uit of je ooit weer gaat functioneren, want deze machine maakt geen fouten, en als het nodig is kan hij dit werk tot in lengte van dagen blijven doen." 
 

Geschrokken?

Veel medicijnen zijn op deze werkwijze gebaseerd! Als een stukje van het lichaam even niet zo lekker functioneert wordt de functie vaak meteen overgenomen. (En nog eens: als het niet anders kan, dan zijn we uiteraard blij met zulke mogelijkheden, maar dan wel met het doel om daarna zo snel mogelijk aan werkelijke genezing te gaan werken.) 
 

Liever:

Er komt iemand naar je toe die vraagt: "Joh, wat scheelt eraan? Ik zie dat het even niet zo lekker gaat, kan ik iets voor je doen? Wat moet er gebeuren zodat je straks weer gewoon kunt functioneren?"

Op zo'n liefdevolle manier wordt je toch liever beter?
Alleen al de liefdevolle aandacht die je op deze manier krijgt zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen. Is dat dan een placebo of word je daar echt beter van? 
 

Energetische middelen

Behalve medicijnen die een functie overnemen of verdoven zijn er ook middelen die het lichaam juist stimuleren en activeren. We hebben misschien niet altijd de keus, maar als we die wel hebben, voelt het dan niet beter om voor deze laatste te kiezen?
Dat is zo veel vriendelijker... 
 
Ξ MENU